5/4/15           PLACES EXHAURIDES!! GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!

                                                                                                                información en castellano

Et convido a viure uns dies de vacances i descans inoblidables. 

Cultivarem amb suavitat el cos i relaxarem la ment. Dia a dia, sentirem que ens anem alliberant de càrregues innecessàries, connectant-nos al nostre veritable potencial i a un sentiment de pau molt especial.

Ens allotjarem 
una bonica masia restaurada del segle XI, lloc de repòs, silenci i harmonia.


La casa es troba a les afores de Castellterçol, poble situat al mig de l'altiplà de la comarca natural del Moianès, a cavall entre la Plana de Vic i del Bages i el Vallès Oriental.

La bellesa paisatgística de Castellterçol és única: envoltat de bosc, des de qualsevol turó o carena podem veure el Montseny, Montserrat i fins i tot els Pirineus, i només a uns 45 minuts de Barcelona.


Cada racó de la finca ens convida a la serenitat i al descans. Envoltats d'arbres, camps, essències de plantes medicinals,, ens serà fàcil sentir la força de la Natura i la nostra connexió amb ella i amb nosaltres.

Podeu venir sols, en parella, amb amics,.. i gaudir d'uns dies de descans que no oblidareu.


          PROGRAMA           • Els nostres matins començaran amb un Espai de MEDITACIÓ a l'aire lliure, o a una acollidora estança de la casa, si la fresca del matí, ens demana recolliment.


• Un cop finalitzada la Meditació (sobre les 8h), iniciarem la pràctica de TXI KUNG (QiGong), amb un treball suau i energitzant, que ens farà sentir els seus beneficis, des del primer dia. Al capvespre es faran pràctiques suaus, per gaudir d'un son regenerador. 

Tenim nombrosos espais de pràctica als jardins de la finca, així que anirem experimentant-los i fins i tot algún dia podem fer una sortida per veure sortir el sol, des d'algun dels molts llocs especials que hi ha a la zona. En cas de pluja disposarem d'una preciosa sala, amb vistes al bosc.


Estirant-nos suaument, respirant conscientment i enfocant la nostra atenció, aconseguirem més flexibilitat, augmentar la nostra energia i una ment més serena. 

El Txi Kung és una pràctica adequada a totes les condicions físiques i edats i per la que no és necessari tenir coneixements previs. 


Tot i ser un exercici suau, treballem tot el cos de forma integral i saludable. Hi ha molts estudis que afirmen que una pràctica continuada d'aquesta disciplina xinesa, allunya l’ansietat, l’angoixa i l’estrès i ens ajuda a trobar l’equilibri físic i emocional.

Posarem molta atenció a la Respiració i treballarem la Consciència Corporal, per corregir els mals hàbits posturals que ens bloquegen físicament, causant-nos dolor, rigidesa i esgotament energètic.


El lloc convida a la pràctica del Tai txi, així que si ve de gust al grup, podem buscar també un temps per aquesta disciplina, adaptant el treball al nivell dels participants.

• Acabada la pràctica, esmorzarem i es preveu un espai de temps lliure, abans no comencin les activitats o sortides matinals que es proposin ("tastets").

La participació en les sortides en grup o les activitats proposades durant el retir, serà totalment lliure i qui prefereixi gaudir del descans, de la lectura, del passeig, del "no fer res", de temps en solitari al preciós entorn en el què viurem, serà totalment respectat. Són dies de descans i energia, de deixar-se fluir i sentir...

Farem també algunes activitats de MINDFULNESS (Atenció plena), per aprendre a enfocar la nostra atenció i a viure el moment present. Caminarem, menjarem, mirarem i sentirem, de forma conscient. CUINA VEGETARIANA. El menjar serà vegetarià de qualitat, amb productes de proximitat, verdures ecològiques i menús saludables i equilibrats. M'agradarà que aquells que ho desitgeu, volteu per la cuina algunes estones, per aprendre a cuinar alguns plats bàsics, segons les bases de l'alimentació energètica, i així tornar a casa amb unes bones nocions de cuina energitzant i sana.          TASTETS  DEL RETIR            

Sé que un any més, gaudirem dels "tastets" que estic preparant des del cor, i que sentirem que enriqueixen aquests dies de descans i energia. 
Portarem aquest "Temps per a tu" sempre amb nosaltres, ho se...

Gràcies per la confiança.
 Maite

 TASTETS 


• Numerologia en les nostres Relacions.
(parella, laborals, amistat,..)

Dirigeix l'activitat Maite Fruitós, diplomada en Numerologia Tàntrica, formada a l'escola de la numeròloga Krishna (Maria Lapuente). La Numerologia Tàntrica ens mostra l'àmplia informació que conté cada un dels números de la nostra data de Naixement completa: Dia, Mes i Any. Quan entenem com Som, com són els altres, podem entendre les nostres reaccions i com és el feedback en les nostres relacions, en qualsevol àmbit. Ens hi endinsarem una mica, per passar una tarda enriquidora.• Concert de Meditació, amb la veu de la nova era, Marta Brucart.

Acompanyats per la màgica veu de la Marta Brucart, viurem una experiència inoblidable una de les nits d'aquest "Temps per a tu". Serà un viatge interior que ens omplirà de l'energia positiva de les seves vibracions i el seu cant. 
El so ens transportarà a un estat òptim de profunda relaxació i de silenci intern, sentint instants de pau que ens generaran consciència i benestar.• Visita energètica a les Coves del Toll. Collsuspina.

Una gran professional ens guiarà en una visita única, per descobrir un món subterrani de grans formacions de roca que ens captivarà per la seva bellesa. Són unes de les coves més riques d’Europa en fauna del Quaternari i es considera una localitat d’interès paleontològic i arqueològic única a Catalunya.
En un espai de la cova farem un petit treball meditatiu-energètic, per connectar amb l'interior de la Terra i el seu batec i el nostre batec interior.
Dins l'aparent foscor podem trobar molta llum...

• Passeig pel Jardi Botànic Cal Riera. Moià

Amb la guia de la Carme, la filla del Xavier de Cal Riera, que en vida va crear i cuidar amb gran passió aquest preciós jardí botànic, farem un passeig per apropar-nos a les plantes medicinals.

El Jardí Botànic està situat en un entorn privilegiat, al costat del Mirador de la Creu de Moià i la seva finalitat és la conservació dels recursos vegetals i donar a conèixer la utilitat de les plantes (elaboració de remeis, ús culinari, cosmètics,..)

En acabar el passeig, la Carme ens obrirà el seu taller, al centre de la vila, per mostrar-nos com treballa les plantes medicinals, en l'elaboració dels seus sabons, fets des del cor.
• Tarda de Poesia

Els poetes Iñaki C. Nazabal i Jaume Muñoz, ens portaran a sentir la màgia, a través de la sensibilitat, la mestria i la bellesa dels seus versos. I potser fins i tot, ens fan treure la nostra part de poetes...
• Excursió guiada per la Natura de Castellterçol

Amb la guia de l'Anna Guiteras, una gran apassionada de la Natura i de Castellterçol, gaudirem d'una preciosa excursió (suau), per alguns dels paratges més bonics del terme, per tal de impregnar-nos de la bellesa de l'entorn.
   


• Altres Passejades per Castellterçol, a demanda del grup RESERVA I CONDICIONS DE PAGAMENT

PREU: 480 € (inclou allotjament, en habitació compartida, menjar i totes les activitats que es portaran a terme, inclosa l'entrada i la visita guiada a les Coves del Toll)


IMPORTANT! En principi estava previst acabar el retir el dijous, dia 30 de juliol però com no disposem de la casa fins les 18h del dia que arribem (el 25 de juliol), aquells que vulgueu, podeu allargar l'estada fins el 31, així que el dormir la nit del dia 30 i l'esmorzar estan inclosos en el preu del retir.


RESERVA: Es reserva per rigurós ordre d'inscripció. perquè consti la reserva feta, és imprescindible pagar un dipòsit de 225 € per persona.

PAGAMENT EN EFECTIU O PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: ES84 2100 1162 4602 0004 8159 - Titular: Maite Fruitós


Us prego que si feu el pagament per transferència, indiqueu clarament el vostre nom en el concepte de la transferència i m'envieu un correu de confirmació.

CONDICIONS DE CANCELACIÓ: *normativa de cancelacions:
menys de 4 setmanes (devolució del 50% del total del preu)
entre 4 i 7 dies abans (devolució del 10% del total del preu)
menys de 4 dies abans (no hi ha devolució)

Queda reservat el dret de cancelar el retir si no es cobrissin el nombre mínim d'inscripcions, en aquest cas es retornaria l'import total del pagament efectuat.


INFORMACIÓ I RESERVA 
myt_7@hotmail.com
Tel. +34 600 45 88 61 (Maite)

TRANSPORT 

Transport a Castellterçol

• Amb Autobús:
- Sagalés línia Oló - Barcelona. Tel 93 865 04 00 http://www.sagales.com
- Castellà línia Vic - Castellterçol - Moià - Manresa. Tel. 93 874 68 00

(us vindrem a buscar a l'estació doncs la casa és a 1 km del poble)

• Per carretera:
-Des de la zona de Barcelona, agafar l'autopista A7, en direcció a Girona, sortida Caldes de Montbui i s'arriba a Castellterçol per la carretera C-59

La casa és a 1 km del poble. Quan s'arriba al poble des de la c-59, al km 31 girar a la dreta, agafant la BV-1310 que va a Castellcir. Just passar el camp de futbol de Castellterçol, a mà dreta hi ha un petit camí rural, amb un senyal de mirall i s'ha d'agafar aquesta via (en bon estat). Es passarà per una primera granja i la segona masia és la nostra.

QUÈ PORTAR: Roba còmoda d'esport, crema protectora de sol, roba i tovallola de bany, calçat esportiu, alguna peça d'abrigar pel vespre, repelent de mosquits, alguna manta o coixí per alguna de les activitats que fem  a l'exterior.

HORARI D'ARRIBADA I CLOENDA DEL RETIR: El retir queda obert a les 17h del dissabte, 25 de juliol. Es prega que abans de les 19h tots els participants hagueu arribat a la casa. L'espai de cloenda es farà al capvespre del dia 30, tot i que algunes persones es quedin fins el 31.

WEBS DE INTERÉS:

• Castellterçol

• Mapa topogràfic

• Mapa de ruta

Consorci del Moianès


TEMPS PER A TU. 2015

AQUÍ POTS VEURE ALGUNS MOMENTS DEL 
QUÈ VA SER EL "TEMPS PER A TU. 2014":
Creació i direcció de l'estada: Maite Fruitós